Dymphi van der Zwan

Hallo ik ben Dymphi!

De persoon achter PLUK & PLUIS is Dymphi van der Zwan. Moeder van een energiek dochtertje. Op vrij jonge leeftijd was ik er al van overtuigd dat ik 'later als ik groot ben' mijn eigen opvang aan huis wilde openen. "Alles waar je ogen van gaan sprankelen, moet je doen."

PLUK & PLUIS is een kleinschalige gastouderopvang gelegen in Dronten West. Natuurbeleving en gezonde voeding spelen een belangrijke rol. De opvang is overzichtelijk en warm ingericht waar gebruik is gemaakt van rustige tinten, passief en natuurlijk speelmateriaal - om het kind de ruimte en rust te gunnen om te kunnen groeien en leren. PLUK & PLUIS laat zich inspireren door een bijzondere pedagogische visie gebaseerd op onder andere de pedagogiek van Emmi Pikler, Maria Montessori en de methode How2Talk2Kids.  

Kernwaarden zijn positieve benadering, rust, regelmaat en reinheid. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich gezien en gehoord voelen, dat ze zich veilig voelen en onbevangen de wereld kunnen ontdekken. Een plek waar kinderen zich vrij voelen, zichzelf mogen zijn en blij en zorgeloos kunnen opgroeien. Alleen binnen die basis, waarin liefdevolle begeleiding de kern vormt, kunnen kinderen opgroeien tot onbevangen kleuters die het leven zelfverzekerd tegemoet treden. 

- Open, kom gerust eens binnen
Want de vreugde zit in alles
En is klaar om te beginnen -


Soort opvang: opvang in woonruimte gastouder
Plaats, wijk: Dronten - West
Leeftijdscatagorieën: 0 tot 4 jaar
Huisdieren: ja, twee katten
Mogelijkheid BSO-opvang: nee
Ophalen van scholen: nee
Meer info: www.gastouderplukenpluis.nl

Opvangdagen

Maandag 07.30 - 18.00 uur
Dinsdag 07.30 - 18.00 uur
Woensdag 07.30 - 18.00 uur
Donderdag 07.30 - 18.00 uur Andere opvangtijden zijn bespreekbaar
Dymphi van der Zwan

Wat zeggen anderen over Dymphi van der Zwan?

Manouk van Wilsum schreef op 15 September 2020

Wij zijn ontzettend blij met gastouderopvang PLUK & PLUIS. Ze doet veel leuke dingen met de kinderen, gaat veel naar buiten en houdt ons altijd op de hoogte. We laten onze zoon hier altijd met een goed gevoel achter!

schrijf een review voor Dymphi van der Zwan