Hannalie Pruisscher

Hallo ik ben Hannalie!

Mijn naam is Hannalie en ik woon samen met mijn partner en onze 2 kinderen in Dronten. Isabella is onze oudste en is 8 jaar oud en Valentijn is 5 jaar oud . In onze tuin wonen nog 2 lieve konijntjes, Flip en Turbo.

Ik heb 13 jaar in de gehandicaptenzorg gewerkt, o.a. op woongroepen, in het speciaal onderwijs en op een kinderbehandelcentrum. 

Per 1 september 2022 ben ik aan de slag gegaan als gastouder in mijn eigen huis, genaamd Hannalief. Ik heb plek voor kindjes tussen de 0 en de 4 jaar oud. Ik vind het belangrijk dat een kind lekker zichzelf kan zijn en dat we samen op ontdekking gaan, want er valt zoveel te beleven! Er samen op uit met de bakfiets en kijken welke speeltuinen het leukste zijn of diertjes kijken op de kinderboerderij, genoeg te beleven in Dronten! 

Een van mijn hobby's is taarten bakken, hoe leuk is het om samen de mooiste en vooral lekkerste creaties te maken in de keuken! Hoe klein je ook bent, iedereen kan daarin meedoen! Afwegen, mengen, proeven of voelen aan de ingrediënten, oftewel "ervaar het maar"!

Kinderen leren door te ervaren, dit begint al als ze net geboren zijn, ruiken, voelen, proeven, zien! Sensopathisch spel wordt dan ook een vast onderdeel in het dagprogramma!

Naast het spelen is het natuurlijk ook belangrijk om rustmomenten in de plannen. Samen een boekje lezen of even een filmpje kijken. 

Wij wonen in de wijk de Landmaten, een kindvriendelijke buurt. Ons huis is aangepast op kinderen, zo kan er veilig gespeeld worden. Er zijn bedjes aanwezig zodat er lekker geslapen kan worden en voor de allerkleinsten is er een box. Daarnaast is er heel veel spelmateriaal, voor alle leeftijden is er keuze! 

Wie weet tot snel!! 

Groetjes, Hannalie 

Opvangdagen

Dinsdag 7.30 - 18.00 uur
Donderdag 7.30 - 18.00 uur
Vrijdag 7.30 - 18.00 uur

Wat zeggen anderen over Hannalie Pruisscher?

Sorry, er zijn nog geen reviews beschikbaar voor Hannalie Pruisscher.

schrijf een review voor Hannalie Pruisscher