Janine Brink

Hallo ik ben Janine!

Ik ben getrouwd en moeder van 3 kinderen (2008, 2010 en 2015). We wonen in een rustige straat in Dronten-zuid.  

In 2009 ben ik gestart als gastouder, daarvoor werkte ik op een kinderdagverblijf. Ik heb de overstap om gastouder te worden gemaakt, toen onze oudste dochter geboren werd. Zo kon ik voor haar zorgen èn opvang bieden aan andere kinderen in een huiselijke omgeving. En ook nu ons gezin groter is geworden en de kinderen naar school gaan, doe ik dit met veel plezier. 

Ik vind rust en regelmaat belangrijk voor de kinderen en bied ze een liefdevolle omgeving, waar ze zich in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Daarvoor heb ik een aparte speelruimte ingericht, waar we kunnen spelen, knutselen of lekker op de bank een boekje kunnen lezen. Ook zijn we graag buiten. We spelen in de tuin en ook in de speeltuin die er meteen aan grenst. 

Kinderen vinden het heerlijk om samen te spelen en leren ook veel van elkaar. 

En als een kind met plezier bij mij komt, kunnen de ouders ze met een gerust hart achterlaten!


Soort opvang: in huis gastouder
Plaats, wijk: Dronten-Zuid 
Leeftijdscategorieën: 0 - 4 jaar
Huisdieren: 2 katten en een hond
Mogelijkheid BSO-opvang: nee
Ophalen van scholen: nee
Bijzonderheden: geen

Opvangdagen

Maandag 07.00 - 18.00 uur
Dinsdag 07.00 - 18.00 uur
Donderdag 07.00 - 18.00 uur
Vrijdag 07.00 - 18.00 uur Andere opvangtijden zijn bespreekbaar

Wat zeggen anderen over Janine Brink?

Nica schreef op 07 June 2023

Janine is echt een top gastouder! Mijn zoontje voelt zich fijn en veilig bij haar. Ook is er veel speelgoed en er wordt van alles aangeboden voor mijn zoontje. Ik haal mijn zoontje altijd op met een glimlach en even een praatje over hoe de dag verlopen is. De vakanties worden keurig op tijd aangegeven zodat je genoeg mogelijkheden hebt om dingen te regelen!

Anneke Winkelhorst schreef op 17 November 2020

Janine is een lieve gastouder waar we onze dochter zorgeloos achter laten. De kinderen hebben bij Janine veel ruimte om te spelen en te ontdekken zowel binnen als buiten. Wij zijn heel blij met Janine!

schrijf een review voor Janine Brink