Lisette Salverda

Hallo ik ben Lisette!

Mag ik me voorstellen. Mijn naam is Lisette (1993), ik ben een ondernemende moeder die een beetje gek is maar heel geduldig met grenzen. Woon samen met Mark (1991), Sven (2018) en Veerle (2021).

Wij wonen in Dronten-Zuid, wijk De Boeg aan “De Killick” 

Ik vind het heerlijk om met kinderen bezig te zijn, samen spelen, op ontdekking gaan maar ook in thema’s werken die passend en aansluitend zijn op dat moment. Belangrijk daarbij vind ik dat kinderen zelf kunnen spelen en het stimuleren van zelfstandigheid, naast hygiëne en regelmaat gaan wij de dagen gezellig maken, waarin we plezier hebben.

Sven zit op SWS de Brandaris en Veerle is op de maandagochtend aan het spelen op de Psz Janneke. We zullen mijn kinderen met de bakfiets halen en brengen. 

Ik sta open voor dagopvang (0–4 jaar) en VSO/BSO (wegbrengen/ophalen alleen mogelijk van de scholen De Brandaris en Aan Boord).

Ieder kind is uniek en ontwikkelt zich op zijn eigen manier. Zoek je voor je kind(eren)een kleinschalige, huiselijke opvang, zodat elk kind de aandacht en zorg krijgt die het nodig heeft om zich optimaal te ontwikkelen, dan ben je hartelijk welkom bij Gastouderopvang “De Killick”

De Killick is een klein anker bestaande uit een steen die is vastgezet met stukken hout. Een anker belooft houvast en veiligheid en is daarom een symbool van hoop en vertrouwen.


Soort opvang: in huis gastouder
Plaats, wijk: Dronten – Zuid
Leeftijdscatagorieën: 0-4
Huisdieren: nee
Mogelijkheid BSO-opvang: in overleg
Ophalen van scholen: in overleg
Bijzonderheden: van 7.00 – 18.00 uur opvang, afwijkende tijden zijn mogelijk


Opvangdagen

Maandag 7.00 - 18.00 uur
Dinsdag 7.00 - 18.00 uur
Donderdag 7.00 - 18.00 uur
Vrijdag 7.00 - 18.00 uur

Wat zeggen anderen over Lisette Salverda ?

Sorry, er zijn nog geen reviews beschikbaar voor Lisette Salverda .

schrijf een review voor Lisette Salverda