Madeleen van Berkum

Hallo ik ben Madeleen

Ik ben getrouwd met André en samen hebben wij 3 kinderen die zelf ook al getrouwd zijn. Na mijn PABO diploma heb ik een aantal jaren voor de klas gestaan tot onze zoon geboren werd. Na een tijd van ziekte heb ik besloten om van mijn gezin te genieten en even niet te werken. Toen onze jongste naar de basisschool ging, had ik al gastkinderen in huis. Ik heb toen bewust gekozen voor gastouderopvang en doe dit nu al 25 jaar met veel plezier.

Ik vind het heerlijk om met kinderen bezig te zijn. Te ontdekken wie ze zijn en zo aan te sluiten op hun persoonlijkheid. Kinderen mogen zichzelf zijn! Belangrijk daarbij vind ik dat kinderen ook zelf kunnen spelen en het stimuleren van zelfstandigheid, naast hygiëne en regelmaat.

Mijn dagindeling:

  • vrij spelen
  • kiezen uit de kast
  • fruit eten en drinken
  • knutselen, spelletjes, buitenspelen.
  • eten
  • slapen
  • binnen of buiten spelen.

Tussendoor zingen, voorlezen of filmpje kijken. Respect voor elkaar vind ik erg belangrijk en ik heb een hekel aan vloeken of andere krachttermen en scheldwoorden.

Wil je meer weten kun je contact met mij opnemen.


Plaats, wijk: Dronten, Landmaten
Soort opvang: opvang in huis gastouder
Leeftijdscategorieën: 0-12 jaar
Huisdieren: geen
Mogelijkheid BSO-opvang: nee
Ophalen van scholen: nee
Bijzonderheden: gelovig


Opvangdagen

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag

Wat zeggen anderen over Madeleen van Berkum?

Eva schreef op 08 April 2021

We hebben Madeleen leren kennen als een lieve, zorgzame én duidelijke gastouder. Onze dochter voelde zich heel snel thuis, gaat met plezier heen en wordt met een lach weer opgehaald. Madeleen gaat vaak met de kinderen naar buiten, onderneemt activiteiten met ze, maar laat ook veel ruimte voor hun eigen spel en interesses. We zijn enorm blij met Madeleen als gastouder!

Christa Zuurendonk schreef op 07 April 2021

Madeleen is een zeer ervaren gastouder die een goed oog heeft voor ieder individueel kind. Ze bespreekt dingen en neemt de tijd voor je. Ze is eerlijk, oplossingsgericht en flexibel. Onze zoon gaat met heel veel plezier naar Madeleen. Het knutselen vind hij altijd erg leuk maar ook het buitenspelen geniet hij van. Al met al een zeer warme, zorgzame en huiselijke gastouder die we aan iedereen zouden aanraden. Zeker aan ouders die het spannend vinden hun kindje voor het eerst naar de opvang te brengen.

Deborah Van zetten schreef op 26 March 2021

Onze dochter gaat sinds dat ze 9 maanden is naar Madeleen. Ze is inmiddels bijna 9 jaar. Onze zoon vanaf 3 maanden en die is nu 5 jaar. Madeleen is een betrouwbare gastouder die alles in goed overleg doet. Duidelijk naar de kinderen. Het is fijn dat ze voor en na school in een huiselijke sfeer tot rust kunnen komen. Een huis vol speelgoed waardoor de kinderen altijd iets te spelen hebben op niveau van het kind. Mijn dochter heeft een allergie en ook daar houdt ze goed rekening mee. Al met al een gastouder om blij mee te zijn.

Diana Kemperman schreef op 23 March 2021

Madeleen is een lieve, zorgzame vrouw die echt met haar hart dit werk doet. Ze is dol op kinderen en geeft ze structuur, duidelijkheid en laat ze zichzelf zijn. Daarnaast gaat Madeleen ook veel met de kinderen naar buiten, iets wat ik als ouder erg belangrijk vind. Wanneer Madeleen dingen signaleert maakt ze deze bespreekbaar. En als je als vraagouder tegen dingen aanloopt kun je dat ook altijd met haar bespreken. Madeleen neemt dan ook echt de tijd om de kinderen goed over te dragen. Mijn kinderen gaan nog altijd met veel plezier naar haar toe. Kortom ECHT EEN AANRADER!

schrijf een review voor Madeleen van Berkum