Monique Geelhoed

Hallo ik ben Monique!

Samen met mijn man en 2 kinderen wonen wij in Dronten-Zuid. Wij wonen in een kindvriendelijke woning met veel ruimte, zowel in huis als buiten huis. We hebben een grote tuin die rondom is afgesloten. Er is zowel binnen als buiten voldoende ontwikkelingsmateriaal voor de kinderen in alle leeftijdscategorieën.

Ik werk aan de hand van de Gordon methode. Hier heb ik naast mijn opleiding kinderopvang een cursus voor gevolgd en een certificaat voor behaald. De Gordon-methode is het effectief omgaan met anderen. Een manier van omgaan die leidt tot meer zelfstandigheid, zelfvertrouwen en groei bij zowel de volwassenen als het kind. Het gaat om het bevorderen van plezier en evenwicht en het voorkomen en oplossen van problemen zonder verliezers. 

De belangrijkste elementen van de Gordon methode hierbij zijn;
- de "Ik"-boodschap: praten vanuit jezelf, zeggen wat je voelt en denkt
- actief luisteren: actief kijken en luisteren
- de overlegmethode: problemen oplossen zonder verliezers

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan op www.gastouderhartendiefjes.nl of op facebook.


Soort opvang: in huis gastouder
Plaats, wijk: Dronten-Zuid
Leeftijdscategorieën: 0-12 jaar
Huisdieren: nee
Mogelijkheid BSO-opvang: ja
Ophalen van scholen: ja, alleen in Dronten-zuid (Brandaris, Zuiderlicht)
Bijzonderheden: geen


Opvangdagen

Maandag 7.00 - 18.00 uur
Dinsdag 7.00 - 18.00 uur
Donderdag 7.00 - 18.00 uur
Vrijdag 7.00 - 18.00 uur

Wat zeggen anderen over Monique Geelhoed?

Peter en Monique schreef op 22 May 2023

Onze kleine meid Daphne zit nu al een aantal maanden bij Monique. Wat is Monique super lief voor de kinderen. De kinderen krijgen volop aandacht en verschillende activiteiten aangeboden de hele dag door. Monique is een hele fijne gastouder, wij willen geen ander. We rijden er met veel liefde Daphne elke keer naar de andere kant van Dronten, we weten dat Daphne daar in goede handen is. Monique kijkt individueel naar de kinderen wat ze nodig hebben en wat ze graag willen. Het is fijn om te zien hoe de kinderen met elkaar kunnen spelen. Zowel de kleintjes als de grotere kinderen met elkaar. Monique stimuleert de kinderen om elkaar te helpen en lief voor elkaar te zijn. Daphne zit er super goed! Van ons krijgt Monique een dikke 10!

Anouschka schreef op 24 January 2023

Monique is een gastouder uit duizenden. Een warme persoonlijkheid, rustig en vol interesse naar de kinderen én de ouders. Ze laat de kinderen zichzelf ontplooien. Onze zoon Noël heeft genoten van zijn tijd bij haar. Door een verhuizing en veel veranderingen kwam hij toen hij drie jaar was bij Monique. Waar hij bij anderen wat schuw en onzeker was, bloeide hij bij Monique op. Wat een opluchting was dit, ze hadden en hebben nog steeds een ontzettend fijne klik. We hebben de opvang rustig opgebouwd en er was altijd ruimte voor overleg. Verder is Monique erg flexibel en heeft zij een ontzettend liefdevol gezin. Monique bedankt voor je energie, inzet en liefde die je Noël heb meegegeven. Hopelijk tot in de toekomst!

Sascha Kelders schreef op 25 January 2022

Onze middelste is sinds begin juni 2019 bij Monique. Door dat wij elkaar al kenden van beide oudste kinderen die bij elkaar in de klas zitten, wilde ik graag Monique als gastouder; wij wisten van haar Gordon methode en dat sprak ons erg aan. Ook zag ik hoe Monique altijd voor de kinderen zorgt alsof het haar eigen is..ik bedoel met zoveel liefde in het gezin en passie, ook zag ik dit echt bij Raffaello terug komen altijd foto’s, berichtjes . Ik heb nooit Raffaello achter gelaten met een onzeker gevoel het was gelijk goed en vertrouwd. Monique is altijd zorgzaam voor Raffaello geweest en hij heeft enorm veel gespeeld geknutseld gedanst vriendjes gemaakt lol gehad en ook wel eens verdrietig om beginnende tandjes. Al met al zijn wij onwijs blij geweest met Monique als gastouder. En heeft ze met liefde voor Raffaello gezorgd. Ook is Monique altijd erg flexibel geweest en was altijd mee denkend als het een keertje anders moest. Maar helaas komt aan alle leuks wel eens een eind en moesten we onverwachts in december 2021 (Corona maatregelen) eerder stoppen en kon Raffaello geen afscheid nemen. Dit hebben we goed gemaakt afgelopen Dinsdag 18 januari 2022 en dat was voor Raffaello ook echt wel even leuk! Monique maakte ook altijd even tijd voor een praatje en maakte mooie verhalen in Raffaello zijn boekje! Nog steeds vraagt Raffaello om Monique en dat snappen wij volledig! Gelukkig kunnen we elkaar nog zien. Bedankt voor je inzet,geduld,en veel liefde! Een dikke 10+ 😊

Hanna Werkman schreef op 25 January 2022

Voor deze review ben ik even goed voor gaan zitten. Augustus '20 kwam onze dochter van toen 3 maand bij Monique, wij hadden tijdelijke opvang nodig en Monique kon de dagen dus na een leuk en fijn kennismakingsgesprek hadden we besloten om Lott bij haar te brengen. Vond het destijds best spannend om onze baby achter te laten maar dat gevoel was zo verdwenen. Wat is Monique ontzettend lief en geduldig voor de kindjes die over de vloer komen. En niks is te gek voor haar. Grote broer Seth had een aantal keer geen opvang, gelukkig had Monique een plekje die keren en kon hij gewoon mee komen om lekker te spelen. Hij vraagt er nu nog wel eens naar. Onze dochter Lott is 9 maand en vandaag is haar laatste dag bij Monique. Vanaf volgende week gaat ze mee met haar grote broer naar de gastouder waar hij ook zit. Maar wat ga ik haar missen en wat gaat kleine Lott Monique ook missen. Ze heeft het zo goed en fijn bij haar. De hele dag door krijg je foto's door gestuurd, welke ouder wil dat nou niet als je aan het werk bent? 😊 vorige week zei ik nog tegen Monique, als het niet zo heen en weer gesleep was met weg brengen s'ochtends had ik Lott zeker bij haar gelaten. Van ons krijg je een dikke 10. We gaan je dan ook onwijs missen!

Joyce driessen schreef op 11 January 2022

Onze oudste is bijna 4 jaar bij Monique geweest met heel veel plezier. En nu onze jongste Eva bij Monique en ze voelt zich echt thuis en vind het heel gezellig bij Monique. Ze is erg lief en vrolijk en netjes en leert de kinderen lief spelen met elkaar en knutselen doet ze; dat vind Eva erg leuk. En buiten spelen wanneer kan. Je kan alles zeggen tegen Monique en komt met oplossingen als nodig is. Heel erg fijn.... Bedankt voor de goede zorgen. En hopelijk voor nog een tijdje.

Sherida Lemsom schreef op 22 February 2021

Wij zijn erg blij met Monique als gastouder voor onze zoon Thieo! Eerst brachten we Thieo naar KOV De Krieltjes, maar deze opvang ging sluiten per 2021. We vonden dit erg jammer en vonden het ook best spannend om een nieuwe opvang te zoeken waar we ons allemaal net zo comfortabel zouden voelen als daar. Gelukkig duurde die zoektocht niet heel lang. We wisten al vrij gauw dat we voor gastouderopvang wilde gaan en werden voorgesteld aan Monique. Dit voelde direct goed voor ons. Monique deelt onze kijk op de opvoeding en heeft dezelfde normen en waarden die we zo fijn vonden bij de oude opvang. Thieo gaat inmiddels al bijna 3 maanden met veel plezier naar Monique, hij is niet verdrietig als we hem wegbrengen en we halen hem altijd weer vrolijk op. Gedurende de dag krijgen we regelmatig leuke foto’s waarop we kunnen zien dat ons vrolijke mannetje zich prima vermaakt. Door dit alles kunnen we zeker met een gerust hart naar ons werk! Monique is een lieve vrouw met een leuk gezin waar we ons altijd welkom voelen. Er is altijd tijd voor een praatje, ongeacht het tijdstip, en verder is ze erg flexibel, open en vriendelijk.

Katja schreef op 18 July 2020

Onze dochters komen graag bij Monique en dat is erg fijn. Ze knutselen vaak en hebben hele verhalen over de leuke dingen die ze hebben gedaan. Het is een gezellige omgeving bij Monique thuis, met veel speelgoed en vaak ook een paar andere kinderen. In de omgang is Monique erg prettig; ze is vriendelijk, attent en flexibel. Wij zijn erg blij met Monique als gastouder!

Leonie IJmker schreef op 07 July 2020

Onze kleinste boef Liam is een paar maandjes bij Monique geweest. Liam kende Monique al vanaf school omdat onze kinderen bij elkaar in de klas zitten. Het ging niet altijd vlekkeloos om Liam bij Monique achter te laten. Soms wilde hij bij voorbaat al niet heen. Maar als Liam er eenmaal was en mama of oma was weer weg dan kregen we al weer een foto van Monique met een blije spelende Liam....) Monique is zeer geduldig en erg lief voor de kinderen. Liam heeft een raar einde bij Monique gehad omdat de Corona periode toen aanbrak. Dat was erg jammer. Maar toen alles weer wat soepeler werd en we weer naar Monique toe mochten hebben we Monique alsnog even in het zonnetje gezet en heeft Liam een mooi hart geverfd voor Monique. Monique bedankt voor alles....

Iryna schreef op 29 June 2020

Ons dochtertje gaat al ruim 1.5 jaar bij de gastouder Monique van Hartendiefjes! Ze gaat altijd met veel plezier naar haar Miek en heeft het erg naar haar zin. Wij zijn erg blij met Monique. Ze is een gastouder die veel liefde en aandacht heeft voor de kinderen. Als onze dochter naar school gaat, gaan we Monique zeker missen!

schrijf een review voor Monique Geelhoed