Monique Geelhoed

Hallo ik ben Monique!

Samen met mijn man en 2 kinderen wonen wij in Dronten-Zuid. Wij wonen in een kindvriendelijke woning met veel ruimte, zowel in huis als buiten huis. We hebben een grote tuin die rondom is afgesloten. Er is zowel binnen als buiten voldoende ontwikkelingsmateriaal voor de kinderen in alle leeftijdscategorieën.

Ik werk aan de hand van de Gordon methode. Hier heb ik naast mijn opleiding kinderopvang een cursus voor gevolgd en een certificaat voor behaald. De Gordon-methode is het effectief omgaan met anderen. Een manier van omgaan die leidt tot meer zelfstandigheid, zelfvertrouwen en groei bij zowel de volwassenen als het kind. Het gaat om het bevorderen van plezier en evenwicht en het voorkomen en oplossen van problemen zonder verliezers. 

De belangrijkste elementen van de Gordon methode hierbij zijn;
- de "Ik"-boodschap: praten vanuit jezelf, zeggen wat je voelt en denkt
- actief luisteren: actief kijken en luisteren
- de overlegmethode: problemen oplossen zonder verliezers

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan op www.gastouderhartendiefjes.nl of op facebook.


Soort opvang: in huis gastouder
Plaats, wijk: Dronten-Zuid
Leeftijdscategorieën: 0-12 jaar
Huisdieren: nee
Mogelijkheid BSO-opvang: ja
Ophalen van scholen: ja, alleen in Dronten-zuid (Brandaris, Zuiderlicht)
Bijzonderheden: geen


Opvangdagen

Maandag 7.00 - 18.00 uur
Dinsdag 7.00 - 18.00 uur
Donderdag 7.00 - 18.00 uur
Vrijdag 7.00 - 18.00 uur

Wat zeggen anderen over Monique Geelhoed?

Sherida Lemsom schreef op 22 February 2021

Wij zijn erg blij met Monique als gastouder voor onze zoon Thieo! Eerst brachten we Thieo naar KOV De Krieltjes, maar deze opvang ging sluiten per 2021. We vonden dit erg jammer en vonden het ook best spannend om een nieuwe opvang te zoeken waar we ons allemaal net zo comfortabel zouden voelen als daar. Gelukkig duurde die zoektocht niet heel lang. We wisten al vrij gauw dat we voor gastouderopvang wilde gaan en werden voorgesteld aan Monique. Dit voelde direct goed voor ons. Monique deelt onze kijk op de opvoeding en heeft dezelfde normen en waarden die we zo fijn vonden bij de oude opvang. Thieo gaat inmiddels al bijna 3 maanden met veel plezier naar Monique, hij is niet verdrietig als we hem wegbrengen en we halen hem altijd weer vrolijk op. Gedurende de dag krijgen we regelmatig leuke foto’s waarop we kunnen zien dat ons vrolijke mannetje zich prima vermaakt. Door dit alles kunnen we zeker met een gerust hart naar ons werk! Monique is een lieve vrouw met een leuk gezin waar we ons altijd welkom voelen. Er is altijd tijd voor een praatje, ongeacht het tijdstip, en verder is ze erg flexibel, open en vriendelijk.

Katja schreef op 18 July 2020

Onze dochters komen graag bij Monique en dat is erg fijn. Ze knutselen vaak en hebben hele verhalen over de leuke dingen die ze hebben gedaan. Het is een gezellige omgeving bij Monique thuis, met veel speelgoed en vaak ook een paar andere kinderen. In de omgang is Monique erg prettig; ze is vriendelijk, attent en flexibel. Wij zijn erg blij met Monique als gastouder!

Leonie IJmker schreef op 07 July 2020

Onze kleinste boef Liam is een paar maandjes bij Monique geweest. Liam kende Monique al vanaf school omdat onze kinderen bij elkaar in de klas zitten. Het ging niet altijd vlekkeloos om Liam bij Monique achter te laten. Soms wilde hij bij voorbaat al niet heen. Maar als Liam er eenmaal was en mama of oma was weer weg dan kregen we al weer een foto van Monique met een blije spelende Liam....) Monique is zeer geduldig en erg lief voor de kinderen. Liam heeft een raar einde bij Monique gehad omdat de Corona periode toen aanbrak. Dat was erg jammer. Maar toen alles weer wat soepeler werd en we weer naar Monique toe mochten hebben we Monique alsnog even in het zonnetje gezet en heeft Liam een mooi hart geverfd voor Monique. Monique bedankt voor alles....

Iryna schreef op 29 June 2020

Ons dochtertje gaat al ruim 1.5 jaar bij de gastouder Monique van Hartendiefjes! Ze gaat altijd met veel plezier naar haar Miek en heeft het erg naar haar zin. Wij zijn erg blij met Monique. Ze is een gastouder die veel liefde en aandacht heeft voor de kinderen. Als onze dochter naar school gaat, gaan we Monique zeker missen!

schrijf een review voor Monique Geelhoed