Pieternella Wessels

Hallo ik ben Pieternella!

Mijn naam is Pieternella Wessels, 37 jaar en woon sinds mijn 16de in Biddinghuizen. Ik heb 3 kinderen, zoon Ryan (13 jaar), dochter Romee (11 jaar) en samen met vriend Johan Hollander een dochtertje Jolyn (1 jaar).

In 2010 wilde ik mijn moederschap combineren met werk en heb ik mijn diploma's beroepsonderwijs helpende welzijn behaald die je nodig hebt om ingeschreven te worden als gastouder. Ook heb ik een (kinder) EHBO diploma die jaarlijks wordt opgefrist. Er is plek voor 5 kinderen in de leeftijd van 0-10 jaar op maandag tot en met vrijdag. Er wordt opvang geboden in een rookvrije omgeving.

Ik woon in een ruime hoekwoning met een kindvriendelijke afgesloten tuin dichtbij het dorpsbos. De kinderen hebben hier binnen en buiten de ruimte om te spelen. Ik heb een grote achtertuin en we gaan regelmatig naar de kinderboerderij die hier in de buurt zit.
Ik probeer veel activiteiten met de kinderen te ondernemen. Voor mij is het belangrijk dat elk kind de aandacht krijgt die het verdient en zich kan ontwikkelen in een veilige, vertrouwde en liefdevolle omgeving.

Het werken met kinderen vind ik ontzettend leuk, het is elke dag weer een nieuw feestje.
Ik doe mijn werk met veel liefde en plezier.
Ook vind ik het contact met ouders belangrijk. Door de kleinschalige opvang zien u en uw kind(eren) steeds dezelfde persoon.

Bent u geïnteresseerd, heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek?
Neem dan gerust contact met mij op!


Soort opvang: in huis gastouder
Plaats, wijk: Biddinghuizen
Leeftijdscatagorieën: 0-10
Huisdieren: ja, een kat
Mogelijkheid BSO-opvang: ja
Ophalen van scholen: ja
Bijzonderheden: van 7.00 – 18.00 uur opvang, afwijkende tijden zijn mogelijk


Opvangdagen

Maandag 07.00 - 18.00 uur
Dinsdag 07.00 - 18.00 uur
Woensdag 07.00 - 18.00 uur
Donderdag 07.00 - 18.00 uur
Vrijdag 07.00 - 18.00 uur

Wat zeggen anderen over Pieternella Wessels?

Laura Overvest schreef op 06 April 2023

Mijn dochter is sinds 3 maanden bij pieternella na meerdere opvang te hebben gehad De opstart was moeilijk voor m'n dochter door alle eerdere ervaringen maar hoe Pieternella dit opvangt met liefde en geduld is geweldig Erg fijne gastouder om mee te communiceren M'n dochter is enorm gegroeid in die korte tijd kwa sociale ontwikkeling en taal ontwikkeling Voldoende leergierig speelgoed, leuke activiteiten, liefdevol en rust in huis Zeer zeker een aanrader

David schreef op 09 September 2022

Bij een zoektocht naar een fijne en betrouwbare dagopvang/gastouder, heb ik destijds naar mijn gevoel geluisterd en gekozen voor Pieternella. Nu 10 maanden verder heb ik een helder beeld gekregen hoe zeer mijn zoon het heeft getroffen bij zo'n fijne gastouder. Mede door gesprekken in mijn directe en indirecte omgeving zijn mensen verrast door de verhalen die ik deel over Pieternella. Pieternella onderneemt ontzettend veel met die kids. Zo gaan zij niet alleen even wandelen, maar ook naar Avontura in Dronten, naar de kinderboerderij etc. Naast de vele activiteiten heb ik opgemerkt dat Pieternella zich ook bezig houdt met de ontwikkeling voor socialisatie tussen de kids, is er een scala aan mogelijkheden om de connectiviteit en motorische ontwikkeling te bevorderen. De sfeer is huiselijk en gemoedelijk. Een absolute aanrader.

Maaike schreef op 08 September 2022

Wij vinden Pieternella een hele zorgzame en lieve vrouw. Zij gaat met heel veel liefde en goede zorg om met de kinderen die zij opvangt. Voor elk kindje heeft zij diverse speel mogelijkheden. Ook vinden wij dat zij heel goed omgaat met de leeftijdsverschillen tussen de kindjes die zijn opvangt. Al met al zeer tevreden, en alle respect voor Pieternella dat zij zo goed omgaat met niet alleen ons kind, maar alle kindjes.

Ouder schreef op 08 September 2022

Pieternella is een fijne en betrouwbare gastouder! Ze heeft een groot hart voor de kinderen en is erg ondernemend. De communicatie is erg fijn! Ze vangt de kinderen liefde vol! Kortom: ze heeft een hart van goud.

schrijf een review voor Pieternella Wessels