Renske Wasman

Hallo ik ben Renske!

Mijn naam is Renske Wasman, geboren in 1994. Samen met mijn man Jasper en dochter Maeve (2023) woon ik in Dronten (Zuid – wijk de Fazant). Wij hebben het hier erg naar ons zin en genieten elke dag van het mooie plekje waar wij wonen. We wonen in een rustige, kindvriendelijke buurt met een speeltuintje voor de deur en een stukje ‘bosrand’ grenzend aan de achtertuin.

Met een kleine omweg en na verschillende studies te hebben gevolgd (onderwijsassistent, grafisch vormgever, tolk Nederlandse gebarentaal) heb ik drie jaar geleden mijn hart gevolgd en besloten om gastouder te worden.

De afgelopen jaren heb ik met veel plezier als gastouder bij de mensen aan huis gewerkt, maar nu we zelf een prachtig plekje hebben om te wonen ben ik mijn eigen gastouderopvang “De Wasbeertjes’ begonnen.

Als gastouder geniet ik het meest van de onbevangenheid en puurheid van kinderen. Kinderen hebben zo’n mooie en eigen kijk op de wereld. Elk kind is uniek en juist dat maakt het werk als gastouder zo leuk een waardevol.

Om ieder kind zichzelf te kunnen laten zijn, vind ik het belangrijk dat kinderen van jongs af aan al leren om respect te hebben voor elkaar. We helpen elkaar als het nodig is, zeggen sorry en we lachen en huilen met elkaar.

Ik geniet ervan om heerlijk naar buiten of op pad te gaan met de kinderen. Samen te knutselen, muziek maken, liedjes zingen, iets lekkers bakken of een boekje lezen. Naast een vaste dagindeling (eet en drinkmomenten, slaapjes, etc...) is er genoeg ruimte en vrijheid voor de kinderen om heerlijk zelf te spelen, op ontdekking te gaan of even tot rust te komen.

Ben je enthousiast geworden of wil je graag nog meer informatie? Neem gerust contact op met GOB Ridder Roeland


Soort opvang: in huis gastouder
Plaats, wijk: Dronten - Zuid
Leeftijdscategorie: 0 – 4 jaar
Beschikbaar op: Maandag, Woensdag en Donderdag
Huisdieren: Nee Mogelijkheid BSO-opvang: Nee
Ophalen van scholen: Nee
Bijzonderheden: Christelijk

Opvangdagen

Maandag 07.00 - 18.00 uur
Woensdag 07.00 - 18.00 uur
Donderdag 07.00 - 18.00 uur

Wat zeggen anderen over Renske Wasman?

Fam. Bos schreef op 29 September 2023

Dit is zo'n fijne gastouder! Ze is echt lief met onze dochter en geduldig. Ook houdt ze ons op de hoogte d.m.v. foto's te sturen en een update hoe t gaat. Vinden we erg fijn. We zijn erg positief!

schrijf een review voor Renske Wasman