Rianne Sinke

Hallo ik ben Rianne!

Graag wil ik mijzelf eerst voorstellen. Mijn naam is Rianne Sinke – Lamers (1971), getrouwd met André en samen hebben wij een dochter (juli ’07) en een zoon (jan ’09). Met elkaar wonen wij in Dronten-West, de Gilden.

Als Pedagogisch medewerker ben ik na mijn mbo-opleiding Agogisch werk, 25 jaar met veel plezier en voldoening werkzaam geweest binnen de kinderopvang. Deze ervaring neem ik nu graag mee, want per 1 februari ’17 ben ik gestart als Gastouder. Een nieuwe en mooie fase is begonnen.

Ik wil als gastouder méér zijn dan een plek waar ouders hun kinderen om praktische redenen naartoe brengen. Het is een verlengstuk van thuis. Een liefdevolle en stimulerende leefomgeving waar kinderen zich prettig en veilig voelen. Door samen met de ouders de zorg voor hun kind(eren) te delen kunnen we ervoor zorgen dat ze een fijne tijd bij mij hebben. Jonge kinderen wil ik graag de rust en regelmaat geven die ze nodig hebben en de oudere kinderen een vast dagritme. Een basis van waaruit ze tijd en ruimte krijgen om te spelen zich volop kunnen ontwikkelen. De wereld ontdekken en groeien.

Wij hebben een kindvriendelijk huis met veel speelruimte en voor de allerkleinste een box om lekker veilig in te kunnen spelen. Er is speelgoed gericht op verschillende leeftijden en interesses. We zullen samen boekjes lezen, zingen, knutselen en spelen. Er zijn bedjes aanwezig zodat uw kind kan slapen. Eropuit gaan wij naar de vele speeltuinen in de omgeving, het Wisentbos en de dorpsboerderij zijn op loopafstand!!  

Wees van harte welkom als mijn profiel u aanspreekt. Neem vrijblijvend contact op met het Gastouderbureau voor meer info en een kennismaking.


Soort opvang: in huis gastouder
Plaats, wijk: Dronten – West, de Gilden
Leeftijdscatagorieën: 0-4
Huisdieren: nee
Mogelijkheid BSO-opvang: nee
Ophalen van scholen: nee
Bijzonderheden: van 7.00 – 18.00 uur opvang, afwijkende tijden zijn mogelijk


Opvangdagen

Maandag 7.00 - 18.00 uur
Dinsdag 7.00 - 18.00 uur
Woensdag 7.00 - 18.00 uur
Donderdag 7.00 - 18.00 uur

Wat zeggen anderen over Rianne Sinke?

Denise Ouwens schreef op 14 February 2024

Wat een fantastische gastouder is Rianne. Enorm veel ervaring binnen het vak ! Enorm liefdevol, duidelijk en gaat vaak op pad met de kinderen! Het is voor ouders niet altijd makkelijk om hun kinderen weg te brengen omdat ze naar hun werk moeten, dit was bij mij ook het geval omdat ik 2 jaar thuis was met mijn zoontje, Maar met dank aan Rianne heb ik mijn zoontje los durven laten om hem naar de opvang te brengen! Ons zoontje heeft het zo enorm fijn bij haar! Hij gaat er heen met een lach en komt thuis met een lach! Heerlijk om dit zo mee te mogen maken! Rianne gun ik iedereen als gastouder! Zei is er voor het kind en geeft het kind elke dag weer een fantastische dag!

Ilona schreef op 22 July 2020

Wat zijn wij enorm blij met ‘onze’ Rianne! De kinderen gaan met enorm veel plezier naar haar toe. De kinderen gaan lekker naar buiten, spelen samen, lezen een boekje of knutselen gezellig. Rianne zorgt altijd wel voor wat leuks. Wij hadden niet blijer kunnen zijn dan met de goede zorgen van Rianne!

Nynke schreef op 09 July 2020

Wij zijn al vijf jaar heel blij met Rianne. Ze is rustig, helder en stabiel. Ze is heel liefdevol naar de kinderen. Ze geeft ze ruimte, doet altijd leuke dingen met ze en daagt ze uit. De kinderen hebben er veel plezier en voelen zich er prettig.

Esther schreef op 07 July 2020

Onze kinderen zijn altijd met veel plezier naar gastouderopvang de Toffe Peertjes gegaan. Hier krijgen ze alle ruimte om te spelen, knutselen en nieuwe dingen te leren. Rianne is een erg fijne gastouder. Ze is rustig, zorgzaam en lief voor de kinderen. Er is veel leuk speelgoed aanwezig en ook worden ze uitgedaagd voor een knutselwerkje. Daarnaast neemt Rianne de kinderen vaak mee naar bijvoorbeeld de kinderboerderij. Bij Rianne voelden onze kinderen zich veilig en konden ze zichzelf zijn. Met een gerust hart brachten wij onze kinderen bij haar!

Seline schreef op 06 July 2020

Wij vertrouwen met een gerust hart onze drie kinderen toe aan de goede zorgen van Rianne. De kinderen genieten van het vele speelgoed, de wandelingen naar de kinderboerderij of speeltuinen en het voorlezen door Rianne. Als ouders worden we altijd goed geïnformeerd door Rianne en is het altijd mogelijk aanvullende afspraken te maken.

schrijf een review voor Rianne Sinke