Rianne Sinke

Hallo ik ben Rianne!

Graag wil ik mijzelf eerst voorstellen. Mijn naam is Rianne Sinke – Lamers (1971), getrouwd met André en samen hebben wij een dochter (juli ’07) en een zoon (jan ’09). Met elkaar wonen wij in Dronten-West, de Gilden.

Als Pedagogisch medewerker ben ik na mijn mbo-opleiding Agogisch werk, 25 jaar met veel plezier en voldoening werkzaam geweest binnen de kinderopvang. Deze ervaring neem ik nu graag mee, want per 1 februari ’17 ben ik gestart als Gastouder. Een nieuwe en mooie fase is begonnen.

Ik wil als gastouder méér zijn dan een plek waar ouders hun kinderen om praktische redenen naartoe brengen. Het is een verlengstuk van thuis. Een liefdevolle en stimulerende leefomgeving waar kinderen zich prettig en veilig voelen. Door samen met de ouders de zorg voor hun kind(eren) te delen kunnen we ervoor zorgen dat ze een fijne tijd bij mij hebben. Jonge kinderen wil ik graag de rust en regelmaat geven die ze nodig hebben en de oudere kinderen een vast dagritme. Een basis van waaruit ze tijd en ruimte krijgen om te spelen zich volop kunnen ontwikkelen. De wereld ontdekken en groeien.

Wij hebben een kindvriendelijk huis met veel speelruimte en voor de allerkleinste een box om lekker veilig in te kunnen spelen. Er is speelgoed gericht op verschillende leeftijden en interesses. We zullen samen boekjes lezen, zingen, knutselen en spelen. Er zijn bedjes aanwezig zodat uw kind kan slapen. Eropuit gaan wij naar de vele speeltuinen in de omgeving, het Wisentbos en de dorpsboerderij zijn op loopafstand!!  

Wees van harte welkom als mijn profiel u aanspreekt. Neem vrijblijvend contact op met het Gastouderbureau voor meer info en een kennismaking.


Soort opvang: in huis gastouder
Plaats, wijk: Dronten – West, de Gilden
Leeftijdscatagorieën: 0-4, eventueel 4-10 jaar
Huisdieren: nee
Mogelijkheid BSO-opvang: ja (bepekt)
Ophalen van scholen: ja, in Dronten West  
Bijzonderheden: van 7.00 – 18.00 uur opvang, afwijkende tijden zijn mogelijkOpvangdagen

Maandag 7.00 - 18.00 uur
Dinsdag 7.00 - 18.00 uur
Woensdag 7.00 - 18.00 uur
Donderdag 7.00 - 18.00 uur

Wat zeggen anderen over Rianne Sinke?

Sorry, er zijn nog geen reviews beschikbaar voor Rianne Sinke.

schrijf een review voor Rianne Sinke