Rinskje Swijnenburg

Hallo ik ben Rinskje!

Ik ben geboren in Baambrugge. Een dorpje onder de rook van Amsterdam. 

Voor de kinderopvang heb ik de opleiding MDGO-VZ gedaan. Daarna heb ik 2 jaar HBO-V gevolgd en mijn propedeuse gehaald. Voordat ik gastouder werd heb ik in de gezinsverzorging en in de kraamzorg gewerkt. De kraamzorg vond ik het leukst en nog steeds vang ik graag baby’s op. Samen met mijn man heb ik 3 kinderen (1997, 1999, 2005). In 2003 ben ik begonnen als gastouder en nog steeds doe ik dat met veel liefde en plezier.

Ik vind het belangrijk dat een kind het gevoel van "een tweede thuis" krijgt. Dat wil zeggen: een huiselijke sfeer met geborgenheid, veiligheid en vertrouwen. Ik streef er naar om elke dag een uitstapje te maken met de kinderen. Dit vergroot niet alleen de wereld van de kinderen, maar laat de kinderen ook nieuwe situaties ervaren waardoor ze geprikkeld worden in hun ontwikkeling. Een aantal voorbeelden van kleine uitstapjes zijn: naar de speeltuin, schoolplein of samen boodschappen doen.

De kinderen komen hier graag en meestal willen ze niet meer mee naar huis;-).


Soort opvang:  bij gastouder thuis
Plaats, wijk: Dronten-west, De Gilden
Leeftijdscatagorieën: 0-4 jaar
Huisdieren: hond (labrador) en een konijn in een buitenverblijf
Mogelijkheid BSO-opvang: nee
Ophalen van scholen: nee
Bijzonderheden: -


Opvangdagen

Maandag 07.00 - 18.00 uur
Dinsdag 07.00 - 18.00 uur
Woensdag 07.00 - 18.00 uur
Donderdag 07.00 - 18.00 uur

Wat zeggen anderen over Rinskje Swijnenburg?

Manoek schreef op 04 March 2021

We zijn ontzettend blij met Rinskje. Het is een lieve en betrokken vrouw. Onze kinderen voelen zich er thuis en op hun gemak. Op de reguliere kinderopvang ging het niet zo goed, maar sinds onze kinderen bij Rinskje zijn, zijn ze helemaal vrolijk en blij. Ze willen soms niet eens mee naar huis! Daarnaast vinden we het prettig dat Rinskje gezond eten voor de kinderen ook heel belangrijk vindt. Tot slot is het leuk om te merken dat het hele gezin betrokken is bij de opvang.

Nathalie schreef op 04 January 2021

Rinskje is een lieve gastouder waar onze dochter graag komt. Ook spelen met hond Nala en Rinskje haar kinderen dragen bij aan de warme plek. Rinskje omschrijf ik als: lief, zorgzaam, enthousiast en eerlijk.

Birthe schreef op 04 January 2021

Rinskje is een lieve gastouder, waar mijn kinderen zich direct vanaf het begin thuis voelen. Ze gaan er altijd met veel plezier heen en komen met leuke verhalen thuis. Ze is zorgzaam, lief, vrolijk en enthousiast. De kinderen staan bij haar op nr 1 en dit straalt ze ook uit. Daarnaast hebben haar eigen kinderen ook een leuk aandeel in het contact met de kinderen (wanneer ze thuis zijn). Kortom, een leuke gastouder waar je kind lekker kind kan zijn!!!!!!

schrijf een review voor Rinskje Swijnenburg