Trea Jongejan

Hallo ik ben Trea!

Mijn naam is Trea Jongejan en ik ben sinds 1992 getrouwd met Arjen. Wij zijn de ouders van 3 zonen (en schoondochters) en inmiddels ben ik oma van 3 kleinkinderen. 

Ik werk al sinds 1997 als gastouder, je kunt dus wel zeggen dat ik al heel wat kindjes onder mijn hoede heb gehad. Rust, reinheid en regelmaat staan bij mij hoog in het vaandel. Uiteraard zal ik altijd inspelen op het individuele kind.

Wij wonen in een fijn huis in Dronten-West met een grote (speel)tuin. Zowel binnen als buiten is er voldoende speel/ontwikkelingsmateriaal aanwezig voor ieder kindje. De kindjes slapen bij mij in gewone ledikantjes.


Soort opvang: in huis gastouder
Plaats, wijk: Dronten – West
Leeftijdscatagorieën: 0-4
Huisdieren: nee
Mogelijkheid BSO-opvang: nee
Ophalen van scholen: nee
Bijzonderheden: van 7.00 – 18.00 uur opvang


Opvangdagen

Dinsdag 07.00 - 18.00 uur
Woensdag 07.00 - 18.00 uur
Donderdag 07.00 - 18.00 uur

Wat zeggen anderen over Trea Jongejan?

Evelien van den Brink schreef op 15 April 2023

De afgelopen 8 jaar heeft Trea voor onze kinderen gezorgd. Wat hebben ze van de tijd bij haar genoten! Trea biedt een fijne en vertrouwde plek waar de kinderen zich heerlijk op hun gemak voelen. Ze heeft oog voor de kinderen en communiceert heel prettig. We gaan haar missen!

Anja schreef op 19 January 2023

Wij en dan ook vooral onze zoon vond het altijd heel fijn bij “tante” Trea als gastouder. Er is structuur, er is oog voor de kinderen, er wordt veel buiten gespeeld wanneer het weer dit toelaat en de communicatie is super fijn. Alles is bespreekbaar en er wordt mee gedacht. Onze zoon vond het afscheid moeilijk, maar tante Trea wist hem altijd op zijn gemak te stellen.

Thea de Ruijter schreef op 07 December 2022

Trea is een super lieve gastmoeder die zichtbaar geniet van het werken met / zorgen voor de kindjes. Ze weet ontzettend veel, en dat was met name in de eerste jaren van het ouders-zijn heel fijn. Ze ziet onze kinderen scherp en met liefde, en is daarin ook zorgzaam en adequaat. Wij zijn inmiddels vijf jaar bij Trea voor onze kinderen en vinden dat super fijn.

Hanna Werkman schreef op 07 December 2022

Al meer dan 4 jaar komen wij over de vloer bij 'tante' Trea, eerst met de oudste die nu 4 is en nu voor onze dochter die 1,5 is. Fijne gastouder, fijne communicatie kan alles met haar bespreken. Enorme aanrader!!!

Astrid schreef op 07 December 2022

Wij zijn heel blij met Trea als gastouder. Er wordt structuur geboden en we hebben het gevoel dat er oog is voor onze dochter. In de zomer spelen de kinderen lekker veel buiten. Soms is het afscheid nog lastig maar onze dochter laat zich gemakkelijk troosten door Trea. Ze komt blij thuis en heeft hele verhalen over ‘tante Trea’ en de andere kinderen.

schrijf een review voor Trea Jongejan